Korjaussuunnittelu- ja arkkitehtipalvelut Tampereella

ark.in Arkkitehtuuritoimisto Ky tarjoaa rakennusteknisiä palveluita vankalla kokemuksella Pirkanmaan seudulla. Yhteistyö meidän kanssamme sujuu ammattimaisen sutjakasti ja aina sovitussa aikataulussa.

Meiltä saat

  • Arkkitehtipalvelut
  • Korjaussuunnittelun
  • Kuntoarviot
  • Kuntotodistukset

Kysy lisää palveluistamme suoraan toimistoltamme!

KUNTOARVIOT

Kiinteistön ylläpito edellyttää tietoa ja suunnitelmallisuutta. Kuntoarvio on pohja hyvälle ja taloudelliselle kunnossapidolle. Kuntoarvio perustuu pääosin aistinvaraisiin havaintoihin ja saatavissa oleviin asiakirjoihin. Näiden pohjalta suositellaan mahdolliset lisätutkimukset, korjaustoimenpiteet, niiden kiireellisyys sekä alustavat kustannukset. Energiatalouden selvitys ja PTS-ehdotus ovat osa raporttia.

Kuntoarvio on kunnossapidosta päättävien käyttöön tarkoitettu työkalu, joka tulisikin päivittää viiden vuoden välein.

Kuntoarvioryhmämme on laatinut satoja kuntoarvioita taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja julkisiin kiinteistöihin yli 20 vuoden ajan. 

KORJAUSSUUNNITTELU

Myös korjaussuunnittelu vaatii laaja-alaista osaamista ja kokemusta sekä toimivan asiantuntijaverkoston. Voimme siis tarvittaessa räätälöidä asiakasta parhaiten palvelevan suunnittelukokonaisuuden.

Taloyhtiöissä korjaussuunnittelua edellyttävät mm. julkisivu- ja parvekeremontit, putkistosaneeraukset (kylpyhuoneet, talosaunat ym.), porrashuonekunnostukset ja piharemontit. Toimenpidelupaa voivat vaatia monet pienemmätkin muutokset kuten käyttötarkoitusmuutokset, piharakennelmat, aidat tms.

 Niin pieniä kuin suuriakin korjaushankkeita olemme suunnitelleet yli 20 vuoden ajan, mm. useita kymmeniä julkisivuremontteja.

ark.in Arkkitehtuuritoimisto Ky
Y-tunnus: 0966187-6

Sammonkatu 8-10 F
33540 Tampere

Puh. 050 572 2916
arkin@elisanet.fi